Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

 1. Denne side bruger cookies. Ved af fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies. Learn More.

Mercedes kan ikke skaffe klapnøgler med fjernbetjening til W124. Hvad så nu?

Emne i 'El-system' startet af Johnson, 7 Juni 2017.

 1. Johnson

  Johnson Member

  Joined:
  3 Maj 2010
  Indlæg:
  355
  Likes Received:
  5
  Trophy Points:
  18
  Ratings:
  +5 / 0
  Min bil::
  A124 E220
  Km:
  210000
  Årgang:
  1997
  Bil nr. 2 Km:
  0
  Hej MB venner

  Jeg har haft problemer med min fjernbetjening til centrallåsen. Jeg har klapnøglen hvor der er en IR sender og IR modtageren sidder bagpå og i passagersiden på bilen og en enkel knap til at låse/låse op med. Jeg har dog 2 sæt, men den anden virker heller ikke for godt mere. Så jeg henvendte mig til Mercedes og de kan ikke skaffe dem mere. Hvad gør man så? Den låser jo både op for dørene og startspærren. Mit mareridt er at jeg en dag ikke kan låse den op og startspærren er blokeret. Mercedes siger dog at de arbejder på en løsning, men det er jo ikke godt at vide hvornår den kommer. Så har jeg overvejet om man skulle få installeret en alarm som også kan låse dørene op. Er der nogle herinde som kender nogen der evt kan lave de der klapnøgler?
   
 2. BRABUS

  BRABUS Well-Known Member

  Joined:
  30 Juni 2007
  Indlæg:
  9,392
  Likes Received:
  30
  Trophy Points:
  48
  Location:
  Sjælland
  Ratings:
  +32 / 0
  Min bil::
  W124 BRABUS 3.6-24
  Km:
  188
  Årgang:
  1991
  Bil nr. 2:
  VW Lupo 1.2 3L
  Bil nr. 2 Km:
  150
  Bil nr. 2 Årgang:
  2005
  Jeg tænker at der findes jo sådan nogle infrarøde fjernbetjeninger som kan læse andre fjernbetjeningers signaler om man på den måde kunne sikre sig den del af funktionen så du ikke løber død. Enig ser måske dumt ud og stå med en universal tv fjernbetjening og låse sin bil op og i. Men så er man da sikret. Med mindre det er tænkt så smart at den skifter signalet for hver op og i låsning... Det må du prøve af tænker jeg. Nogle mobil telefoner kan også dette bla. Den jeg har Huawei Mate 9 Pro og så med en App så man lidt smartere kørende end med tv fjernbetjening.

  Alternativt skulle du få installeret start and go system "keyless" system som er et komplet alarm system så h erkender nøgle eller noget skal bruges mere. Andede end et kort/brik du skal have i lommen. Det koster ikke så dyrt i forhold til den nøgle du ville have købt so i sig selv kostede 6000 kr. Mener jeg det var...
  Men installationen af det samt afkobling af det org. Alarm er omfattende.

  Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk
   
 3. The Micktrix / Dk

  The Micktrix / Dk Member

  Joined:
  22 Januar 2017
  Indlæg:
  42
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  6
  Location:
  Danmark
  Ratings:
  +0 / 0
  Min bil::
  280TE
  Km:
  390.000
  Årgang:
  1995
  Jeg mener at man kan afmont/koble systemt fra. Det mener jeg personvogns værkstedet har gjort nogen gange og instaleret et anden systemt til og styre centrallås, samt startspærre. Selca mener jeg det er.
   
 4. kellk

  kellk New Member

  Joined:
  23 Juli 2014
  Indlæg:
  3
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Ratings:
  +0 / 0
  Min bil::
  A124 E200 Cab.
  Km:
  130.000
  Årgang:
  1996
  Bil nr. 2:
  BMW 330i touring
  Bil nr. 2 Km:
  143.000
  Bil nr. 2 Årgang:
  2008
  Hejsa,
  Har en lignende udfordring - jeg har kun een IR nøgle og det er umuligt at få en ekstra. Hvis bilen er låst med IR fjernbetjening (alarm og starspærre aktiveret), og nøglen går i stykker, bliver væk eller lign. har jeg 1 stk. 124 Cab. der ikke kan startes = bilen er lige til at smide væk!!
  Jeg har nu fundet denne link til at frakoble alarm og startspærren.

  http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/269799-how-disable-alarm-1993-w124.html

  Samler lige mod til at prøve, men det ser ud til at være en mulighed for at kunne låse bilen uden at aktivere startspærre og alarm.
  Alternativt kan bilen låses op med IR fjernbetjeningen (alarm og starspærre deaktiveres), sæt dig i højre forsæde og lås venstre fordør indefra, stig ud og lås bilen med nøglen i højre fordør. Skal du bruge bilen, lås op i højre side med nøgle, hvorefter du kan åbne venstre fordør indefr. Bøvlet, men bilen er låst uden startspærre og alarm er aktiveret. Brug ikke IR mere til at låse/låse op med. Hvis du har en ekstra nøgle uden IR, har du stadig en bil, der kan bruges selv om IR nøglen forsvinder. ;aargh Mercedes kan stadig ikke skaffe IR reservenøgler !!
   
 5. Johnson

  Johnson Member

  Joined:
  3 Maj 2010
  Indlæg:
  355
  Likes Received:
  5
  Trophy Points:
  18
  Ratings:
  +5 / 0
  Min bil::
  A124 E220
  Km:
  210000
  Årgang:
  1997
  Bil nr. 2 Km:
  0
  Jeg synes simpelthen det er for dårligt at Mercedes ikke gør noget ved det. Der kører trods alt stadig mange rundt af dem. Det kan umuligt være raketvidenskab at få nogle til at producere en ny IR fjernbetjening. Jeg har fået lavet den ene af mine fjerbetjeninger og den anden virker sådan set også. IR lys i den ene nøgle slukker bare ikke altid og så suger den jo batteriet efter noget tid.

  Jeg afventer lidt endnu og håber at mine fjernbetjeninger ikke svigter mig. Ellers må jeg jo få installeret et helt nyt system.
   
 6. Eddie

  Eddie Active Member

  Joined:
  30 September 2014
  Indlæg:
  573
  Likes Received:
  29
  Trophy Points:
  28
  Ratings:
  +37 / 0
  Min bil::
  260E Sportline
  Km:
  452.000
  Årgang:
  1990
  Bil nr. 2:
  Mondeo mk3 V6 Ghia
  Bil nr. 2 Km:
  400.000
  Det kaldes planned obsolition. Det er ikke ukendt - jeg har haft mange biler, og der er nogle fabrikanter imellem, som er værre end andre. Jeg havde en relativ ny Mazda, som skulle til sit anden syn fra ny (6 år gammel) - den ene blinklygte for, havde desværre flækket glasset - Mazda's svar... "hele lygten inkl. glas er desværre udgået, og kan ikke skaffes mere" - jeg gentager lige... SEKS ÅR GAMMEL BIL, som ikke kan synes, fordi en ret vigtig del er udgået. Og uoriginal var den også megasvær at skaffe - kun fordi forhandleren fandt en ny lygte fra en brugt bil ude fra hans salgs-bilpark (som jeg iøvrigt betalte KASSEN for), kunne jeg få bilen synet.

  Min erfaring er at Mercedes og Ford er de to bedste bilmærker, hvad angår support til de gamle biler I MIT OMRÅDE. En af de værste er VW-forhandleren, som nægter at røre ved VW, som er ældre end 4-5 år. Der får du decideret besked på at køre et andet sted hen. Det kan ændre sig fra område til område, men generelt synes jeg at Mercedes og Ford hører til de bedre, med hensyn til at kunne skaffe og stadig producere reservedele til ældre modeller ab fabrik. Men det er et spørgsmål om cost-benefit, om man stadig gider at supportere ALLE gamle modeller, inkl. specialmodeller. For det er dyrt på alle måder for producenten. Og det er kun få år siden, at man kunne få stort set alt. Det har dog ændret sig nu, så nu skal georg gearløserne på banen, og finde på ændringer som virker, som f.eks. Mercedessource.
   
  Sidst redigeret: 9 September 2018

Del denne side