Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

  1. Denne side bruger cookies. Ved af fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies. Learn More.

Klimaautomatik regulator

Emne i 'Aircondition / Klimaanlæg' startet af hiburebe, 29 Oktober 2019.

  1. hiburebe

    hiburebe Member

    Joined:
    29 Januar 2011
    Indlæg:
    361
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    W124-300e sportline
    Km:
    325000
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    W164ML 320cdi 4matic
    Bil nr. 2 Km:
    260000
    Bil nr. 2 Årgang:
    2006
    Hej med jer.....
    Har et iriterende problem som jeg er løbet lidt sur i.....
    Min blæser regulator er mærkelig og skift til ny ændrede ikke noget.
    Har det fuldautomatiske system som også er i w126 altså det med de 5 knapper vandret.
    Det vil ikke køre fuld fart og forskellen imellem halv blæser og Automatik er ikke stor.
    Det virker som om den ikke kan køre fuld speed og heller ikke vil op over en eller anden udefineret auto speed som minder meget om halv speed uanset kabinetemp.
    Før hen kunne den godt komme op på noget der minder om fuld speed på auto.
    Blæseren har været ude og den er lækker med hensyn til lejer og smøring. 12 v direkte på blæseren giver fin fuld speed så jeg antager ikke motoren for at være synderen.
    Har købt en ny regulator af fabrikatet SKV som ikke var dyr men passede.
    Det ændrede intet på hastighederne men til gengæld fik jeg en masse støj fra blæseren som jeg ikke har hørt før. Virker som om det er en moderne thyristorstyring der giver en masse knitrelyde i motoren. Genmonterede den gamle og knitrelyde var væk men den virker stadig ikke som den skal.
    Har læst på et tysk forum at hvis der ligger 9v på den gule regulatorlednig er styringen ok ved fuld fart.....og det gør der!
    Kan ikke lige finde en klimaautomatik og fejlsøge med......
    Nogen bud på et langt indlæg
     
  2. flychr

    flychr Active Member

    Joined:
    4 Januar 2007
    Indlæg:
    1,600
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    38
    Location:
    solrød strand
    Ratings:
    +20 / 0
    Min bil::
    w202 c200
    Km:
    205000
    Årgang:
    1996
    Bil nr. 2:
    230te
    Bil nr. 2 Km:
    360000
    Bil nr. 2 Årgang:
    1990
    havde det samme klima i min 300D 87 model (der var ikke problemer med hastigheden på blæser men havde problemer med at A/c altid var indkoblet . ) adskilte hele styre enhed og fandt flere dårlige lodninger på print!
    Måske skal du se inde i box? som jeg husker det er den ikke helt nem at skille ad men det kan lade sig gøre !
    chr
     
  3. hiburebe

    hiburebe Member

    Joined:
    29 Januar 2011
    Indlæg:
    361
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    W124-300e sportline
    Km:
    325000
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    W164ML 320cdi 4matic
    Bil nr. 2 Km:
    260000
    Bil nr. 2 Årgang:
    2006
    Jeg har selv tænkt på det med box...HAR været derinde for nogle år siden og gennemlodde den men dermed er det jo ikke sikkert der ikke er opstået noget igen.
    Kan bare ikke lurre om det skulle være den....ville helst finde een anden men Gørløse har ikke nogen.
     

Del denne side