Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

  1. Denne side bruger cookies. Ved af fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies. Learn More.

E280 T W124 årgang 1996 til salg

Emne i 'Biler Sælges' startet af sorenbagge, 26 Oktober 2016.

  1. sorenbagge

    sorenbagge New Member

    Joined:
    22 Maj 2009
    Indlæg:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    E280 stationcar
    Årgang:
    1996
    Bil nr. 2:
    Smart
    Bil nr. 2 Årgang:
    2002
    Jeg har en meget fin og original E280 T af absolut sidste årgang jeg vil sælge. Bilen er smaragdschwartz metallic og står pænt i original lak. Interiør er sort læder og uden skader eller mærker. Bilen har startet sin tilværelse son Jahreswagen hos MB i 1996, har haft en ejer i Sydtyskland indtil 2006 hvor jeg importerede den til DK . Da jeg indregistrerede den fik den en grundig undervognsbehandling og monteret inderskærme. Siden da har den fået endnu en grundig og meget omhyggelig omgang rustbeskyttelse. Bilen er uden rust og med meget flotte kanter, men med et par små "Bilka buler" i bagskærmene. Den er passet med alle service, først i Tyskland, siden af mig. Den har gået 291.000 km, Motorledningsnette er skiftet, det samme er toppakningen der kan være en svaghed på 24V.
    Udstyrsliste, alt originaludstyr: Fuld, fejlfrit læder (sort), elektrisk indstillelige forstole med varme, midter armlæn, aircon, el indstillelige sidespejle H og V med varme, soltag, elruder for og bag, centrallås med fjernbetjening, original aftageligt anhængertræk. Den har faktisk alt i udstyr bortset fra tempomat.

    Herudover har jeg ca 2 hyldemeter med service og sliddele, der følger med bilen.

    Bilen står i Charlottenlund

    Bilen sælges fordi jeg har fået et andet kørselsbehov og synes efterhånden den er for god til dagligt brug og derfor har fået en W210 320 CDI efter over 20 år med W124 T

    Jeg har ikke lagt mig fast på nogen pris, men rig og lad os tale om det.

    Med stjernehilsner.
    Søren Bagge, tlf. 51632851
     

Del denne side