Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

Ny generator købt og monteret 230TE 1988, gode råd søges

Emne i 'El-system' startet af icepirat, 23 Januar 2016.

  1. icepirat

    icepirat Member

    Joined:
    24 Juni 2010
    Indlæg:
    577
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Hvidovre
    Ratings:
    +8 / 0
    Min bil::
    190E
    Km:
    250000
    Årgang:
    1985
    Bil nr. 2:
    230 TE, 2,3 st.car
    Bil nr. 2 Km:
    303
    Bil nr. 2 Årgang:
    1988
    Spørgsmål: Kan nogen her i forum bidrage med instruktioner, gode råd m.v. vedr. montering af Generator på en 124 og ikke mindst problemet med rem strammeren (det er lidt vanskeligt både at holde på strammeren og samtidig sætte remmen på).

    Så fik jeg købt en ny (ombytning) generator til 1.279,00. :|
    Den skulle så monteres og de jeg ikke råder over andre faciliteter end min indkørsel var der ikke andet end at gå i gang i dag lørdag, heldigvis var det ikke så koldt og ingen blæst.
    Men hold da helt op, det var for at sige det mildt P.... :aww: besværligt, første problem, kunne næsten ikke få generatoren af på grund af remmen, det lykkedes dog efter nogen lirken frem og tilbage.
    Næste problem, montering, samme problem med remmen, indtil jeg fandt ud af at der sidder en "rem strammer". jeg fik løsnet denne men først efter dette var gjort fandt jeg ud af at den ikke skulle løsnes men "vippes" ved hjælp af en top/skralle i urets retning :cry:
    Det lykkedes desværre ikke at få den øverste lange bolt i da jeg ikke kunne "fange" gevindet så jeg måtte sætte en 8 mm bold med møtrik i i stedet, det skal laves med den rigtige 10 mm bolt på den ene eller anden måde.
    Jeg vil i morgen søndag kigge nærmere på denne "rem strammer" for at gå proceduren igennem da jeg ikke er helt tilfreds med forløbet selvom det hele er monteret. Herudover skal jeg tjekke om og hvor meget den nye generator lader.
    Selvom jeg betragter mig selv som rimelig erfaren udi motor reparationer må jeg tilstå at jeg i dette tilfælde har kvajet mig lidt idet jeg fandt at udskiftning af en generator ikke burde volde noget problem, men det gjorde det så :cry:

    Med venlig hilsen,
    icepirat
     

Del denne side