Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

Automåtter i top kvalitet

Emne i 'Diverse' startet af Morfar, 20 Oktober 2014.

  1. Morfar

    Morfar Member

    Joined:
    4 August 2014
    Indlæg:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Værløse
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    300E
    Km:
    456000
    Årgang:
    1989
    Hej Alle MB Venner :D

    Jeg synes lige at hvis der er nogen der har lyst til kvalitets automåtter så vil jeg lige oplyse at på http://www.heronline.dk/ hvor de har automåtter i top kvalitet, her er der mulighed for egen tekst og farver til w124 samt at de har Gummimåtter til w124. mf.

    Jeg har selv lige bestilt nogen og de er bare super, så dem til Scandinavian Motorshow i Bellacentret. og fik dem til at lave en skabelon til Mercedes w124 og nu ligger de på deres side 8)

    Ps. forhørte mig også lige om det var muligt at 124forum.dk kunne få rabat hos dem, det ville de lige undersøge så jeg venter svar fra dem hvis det kan lade sig gøre sender jeg det lige til Bjarne.
     
  2. Morfar

    Morfar Member

    Joined:
    4 August 2014
    Indlæg:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Værløse
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    300E
    Km:
    456000
    Årgang:
    1989
    Nu har jeg langt om længe fået svar fra http://www.heronline.dk/ vedr. bilmåtter til vores biler bluestar

    Svaret fra dem var at, de kan desværre ikke give rabat da deres priser er helt i bund og mener de er billige med dem, så øv øv men jeg prøvede da om vi kunne få det til 124forum.dk
     
  3. Bjarne

    Bjarne Administrator Staff Member

    Joined:
    31 August 2006
    Indlæg:
    1,976
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Hjemme
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    300D
    Km:
    850000
    Årgang:
    1989
    Hej Morfar

    Godt initiv :) - jeg kan se de har gode priser på deres måtter på shoppen,- jeg købte selv et sæt Nålefilt måtter specielsyet til w124 i Taxa kvalitet, for nogle år siden hos en anden måttesælger,- og jeg mener jeg gav tæt på 1500,- kr for både for og bag + bagagerum.
     
  4. Morfar

    Morfar Member

    Joined:
    4 August 2014
    Indlæg:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Værløse
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    300E
    Km:
    456000
    Årgang:
    1989
    Vigtig evaluering vedr. Automåtterne til vores biler


    Jeg vil lige skrive og nævne at det var en fuser med det firma Heronline.dk.

    Da jeg mødte firmaet på Scandinavian Motorshow i Bellacentret der blev der sagt at måtterne passede til vores biler med flippen til at hvile foden på for det var en betingelse som jeg sagde til dem, så det overbevidste sælger mig om at det var der, som for øvrigt er ejeren af shoppen selv, som jeg skrev tidligere bestilte jeg så sommer måtter og vintermåtter samt et garage overtræk og på hjemmesiden skriver de at det tager 3-5 dage for levering, der gik næsten 2 uger før jeg modt. en pakke, men der var kun sommer måtterne i ?, jeg ringede så til firmaet men der får man kun en sms besked tilbage om at de er optaget og man skal lægge en besked, men det ville jeg ikke finde mig i så jeg blev ved med at ringe til de tog den.

    Jeg spurgte så om hvor resten er varerne er henne og hvornår jeg så kunne forvente at modt. dem det vidste han ikke for jeg havde kun bestilt det jeg havde modt. det var sørens jeg gav ham ordre nr. hvor han så kunne se hvad det var jeg havde bestilt og igen var det ejeren selv jeg snakkede med.

    Men han havde ikke tid da han skulle til møde, det er det meste anvendelige salgs tricks der findes og så blev jeg vred på ham for pengene er hævet den dag jeg bestilte. og så passede måtterne ikke i formen som lovet og uden flip, lige pludselig sagde han at der nok ville komme en pakke mere på mandag og det er en uge siden og så ville han sende mig et Track & Trace. Nr. fra GLS pr. mail på resten senere på dagen, men fik den aldrig så jeg skrev til ham dagen efter og jeg citere.

    Til Birger
    Jeg har ikke modt. nogen mail fra dig vedr. Track & Trace. nr. på resten af min ordre som du lovede mig at sende, til mig i går hm.. jeg vil vide hvornår jeg får resten.
    Synes at det er noget være rod, det er da ikke nogen god reklame, du skal tænke på jeg reklamere for dig på min private webside http://www.carstenbelmark.dk.

    Og for det andet, de sommer måtter jeg har modt. det er jo ikke dem som du stod og sagde til os i Bellacenteret den gang, der sagde du at det var måtter med slip til at hvile foden på, for det var derfor jeg ikke har købt dem andre steder, " du sagde at det var der ", vi er jo flere der hørte hvad du sagde så der er ingen misforståelser der, så det er noget være plader du sagde til mig i telefonen at det kunne man ikke få, men det var måske kun et salgs tricks ? jeg synes at du skal være mere seriøs over for dine kunder.

    Ser frem til at få Track & Trace. nr. på de sidste to ting jeg mangler.

    Svar fra sælger
    Kære Carsten
    Jeg har ikke lovet dig slip på til foden, der er forskellige producenter af gummi måtter, og din er en ældre model så derfor kan det
    Være der lige netop ikke er til din model, beklager

    Angående pakkenummer har jeg lige overtaget en anden webshop så derfor haft lidt meget om ørerne sorry men det kommer her, http://www.gls.dk pakkenummer 50683022491

    Med venlig hilsen/Best regards


    Der går så en uge mere hvor jeg skriver til ham igen:

    Til Heronline.dk
    Att. Birger
    Dit svar kan jeg ikke bruge til noget som helst vi var flere der hørte det, du er så useriøs og plat jeg har prøvet at ringe til dig flere gange vedr. min ordre .nr. 000529 jeg kan ikke se at GLS har modt. pakken med mine Gummimåtter da jeg bestilte ordren ville der gå 3 -5 dage nu er det over 14 dagen siden du fik ordren og jeg har stadig ikke modt. resten af ordren.

    Hvis jeg ikke modt. måtterne inden 3 dage så vil jeg have mine penge tilbage omgående og jeg vil skrive på de diverse medier om den måde du behandler dine kunder på samt i de diverse bil forummer om at de skal ikke købe hos dig jeg skriver det også på trustpilot.dk se https://www.trustpilot.dk/review/heronline.dk hvor man skriver anmeldelser, men det ved du jo godt kan jeg se, det er jo ikke just de bedste anmeldelser du har der.

    Ps. Husk han har også over taget http://www.au2style.dk/ så pas på med at købe der også

    Så et godt råd spar pengene og irritationen over firmaerne http://www.Heronline.dk/ http://www.au2style.dk/ for magen til dårlig service skal man lede længe efter!!!
    Jeg har fået pengene tilbage for Gummimåtterne ved at true ham med Bål og Brand.
     
  5. Mikael L

    Mikael L Member

    Joined:
    14 December 2008
    Indlæg:
    826
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +17 / 0
    Min bil::
    S124 E36T AMG
    Km:
    0
    Årgang:
    1995
    Bil nr. 2:
    S212 E200 CDI BE
    Bil nr. 2 Årgang:
    2014
    Skodfirma :!:
     

Del denne side