Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

  1. Denne side bruger cookies. Ved af fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies. Learn More.

Rust i vange / beslag til triangel

Emne i 'Karosseri' startet af monzta, 25 Juli 2012.

  1. monzta

    monzta New Member

    Joined:
    10 Januar 2012
    Indlæg:
    304
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    300DT
    Km:
    563000
    Årgang:
    1990
    Bil nr. 2 Km:
    0
    Hej jeg syntes alligevel lige i skulle have enden på historien.

    Jeg fik lånt mig frem til en lift hvor jeg i ro og mag kunne stå en formiddag og klytte lidt :)

    Jeg fik svejst en lap 2mm plade i det rusthul (efter grundig rengøring) der var. Lappen målte 3x4cm og overlappede en del så det giver en idé om hvor lille et hul der egentlig var tale om. Jeg fandt også ud af at grunden til rusthullet er noget klyt der er lavet ude i inderskærmen omkring dette sted af tidligere ejer. De reperationer han har udført har gjort at det stykke jeg skulle skifte stod totalt ubeskyttet frem.

    Anyways, jeg fik lappet skidtet sammen. Den anden side som synsmanden også syntes så skidt ud var der slet ikke noget med. Jeg kunne ikke prikke hul nogen steder, så det fik et ordentlig lag tectyl, og det gjorde reperationen også.

    Jeg kørte så til syn med den i en anden synshal her i byen i fredags, og synsmanden sagde ikke et pip til noget af det jeg havde lavet. Han roste dog min rep af bagbro´sophænget i vangen som på sin vis er en lignende reperation i bærende dele.

    Så summa-summarum må være at synsmændende altså også tager en vurdering på stedet om det ser fornuftigt ud. Han spurgte hvad jeg have lavet det af, og jeg fortalte at det var 3mm plade, og at jeg havde genbrugt det beslag med gevindet som sad der originalt. Meget fint, svarede han :gr8:

    Jeg fik den dog ikke igennem syn da der var nogle andre småting, men det er småting, så på fredag skulle det gamle tyske sternpanzer gerne være nysynet :)
     

Del denne side