Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

  1. Denne side bruger cookies. Ved af fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies. Learn More.

BILLIGE Mærke kvalitets dæk til indkøbs priser.

Emne i 'Mercedes-nyheder' startet af BRABUS, 22 August 2007.

  1. hiburebe

    hiburebe Member

    Joined:
    29 Januar 2011
    Indlæg:
    362
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    W124-300e sportline
    Km:
    325000
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    W164ML 320cdi 4matic
    Bil nr. 2 Km:
    260000
    Bil nr. 2 Årgang:
    2006
    En lille kommentar:

    Har nogen prøvet at returnere et dæk fra dækonline med begrundelsen : For stort vejslag?
    Hvis et "seriøst" dækfirma montere noget de selv skal stå inde for vil de også have at det er ok når kunden køre ud af porten.

    Jeg tænker på at hvis man kan få monteret dæk til de priser i her taler om er de vel ikke optimeret og finpudset i forhold til fælgskævheder og dækkets mangel på ballance.
    En seriøs dækmand har afbalancerings og balance udmåler i en seriøs prisklasse og de skal jo nødvendigvis forrentes så det er vel egentlig ok hvis de også gerne vil have lidt betaling for deres arbejde.
    Og lur mig om de ikke er ligeglade med det gummei som folk kommer slæbende med og selv har hjemkøbt ...hvis der er noget galt med dem vil i nok ikke få det af vide.!

    Bare lige stof til eftertanke....måske man ikke mærker det jeg taler om så meget på en 124...den har jo trods alt noget uafjedret masse....men tænk lidt på det på hvis det drejer sig om moderne letvægtssystemer i tyndt blik og alu!
     
  2. tconradsen

    tconradsen New Member

    Joined:
    28 Maj 2008
    Indlæg:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nordjylland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    W124 300D
    Km:
    460000
    Årgang:
    1990
    Bil nr. 2:
    W211 E220 CDi stc.
    Bil nr. 2 Km:
    328000
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Vil med det samme sige, at daekonline ser rigtig konkurrence dygtig ud. Må bestemt være en af de billigste dæk sider!
    Og tak til Brabus for, at han deler med os andre.
    Det er sgu da kanon, at dele ud af den slags erfaringer.


    Vil lige bringe en personlig erfaring videre, har købt 2 stk 225/55-16 Michelin Premacy 3 dæk, hos Skillingbro ved Aalborg.

    Kan anbefales. Pressere lidt på prisen, og det tilbud de kom med kunne jeg ikke finde billigere andre steder. Heller ikke efterfølgende!
    De snakkede med prisgaranti på deres dæk.

    Jeg gav 2400 for 2 alt incl, her koster de 1.219,50- stk.


    God weekend
     
  3. Morten Bech

    Morten Bech Member

    Joined:
    23 Marts 2007
    Indlæg:
    554
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Uden at jeg har haft tid til at læse hele tråden igennem, så kan jeg da sige at jeg har haft købt dæk hos dem flere gange.Primært Continental da jeg har rigtig god erfaring med dem, men også bla. Falken dæk.

    Jeg synes at det afhænger af hvor meget man skal betale for at få dækkene på sine fælge, samt om der er supertilbud på dem hos daekonline. Jeg sparede ca. 1000,- på nogle Continental 830ts vinterdæk til min MB, incl. at få sat dem på nogle fælge uden dæk. Men måtte selv sætte dem selv på bilen.
    Min 'pap' svigerfar skulle have nogle nye dæk på sin Citron Berlingo og der fik vi dem til en god pris i forhold til hvad han kunne skaffe her i DK. Ca. 4200+ herhjemme og vi fik nogle bedre dæk (Falken) for ca 2800,-. Plus at vi kender et værksted der smed dem på for 200,-.
    Man må overveje om besparelsen er stor nok til bøvlet med at få dem smidt på herhjemme, samt at retunere dem hvis der er en reklamation. Jeg synes at det skal være mere end 500,- (helst 1000,-) Jeg har ikke selv haft nogen reklamationer eller bøvl, og ved ikke om de betaler fragten retur ( den er dyr privat).

    Umiddelbart er de et seriøst firma ( vist det største dækfirma i EU), men prøv at snakke med din lokale dækmand evt. kigge på hjulskift.dk for at sammenligne priser... . . .. . Man kommer nogen gange langt med at spille dum dansker (desværre) .. . . øøhhhh konen siger at der kun er 3500,- til dæk for vi skal på ferie og jeg vil bare så gerne have mine 17" på her til sommmer i stedet for at køre på vinter hjul ... . . og så bliver hun så skide sur når jeg siger at vinterdækkene er slidt op til december og der skal nye på for så får børnene ingen julkegaver osv osv osv.
    " yes i have a very bossy whife, you just need to know which fights to pick :D :D "

    Nu hvor vi har gang i det sørgelige så er der lige en virkelig historie fra en af mine ældre kollegaer:

    Hans kone er pædagog og arbejder med udviklingshæmmede børn, det gør hendes bedste veninde også:

    Hun sidder og med noget admin. arbejde og pludselig lyder der en vældig larm og spetakkel fra rummet ved siden af. .. . ja undskyld sproget men de er altså lidt oppe i aldern. . . En dreng kommer løbende ind på kontoret og råber " VI HAR FANGET EN TROLD , VI HAR FANGET EN TOLD .. KOM .KOM" . .. . . . . . " Nej jeg skal lige have lavet der her færdigt . . I må lige vente osv.'' Igen den masse larm og råben fra lokalet ved siden af. . . . .. Igen kommer drengen ind og råber " VI HAR FANGET EN TROLD VI HAR FANGET EN TROLD KOM NU" og drengen hiver i i armen på hende . . . " Nej jeg skal altså lige være færdig med dette, nu må i vente. . ." ..:.: " KOM KOM"
    Hun går med ind i lokalet ved siden af og her står 10-12 udviklingshæmmede børn og peger på et skab og siger " VI HAR FANGET EN TROLD , DEN ER DER INDE". . . . . Kvinden åbner skabet og derinder står en dværg der var ude og samle ind for Røde Kors. . . . Han trykede vist bare på den forkerte dørklokke.

    Ps: har intet imod udviklingshæmmede .. . de er bare lidt for stærke, og ej dværge. Men stakkels mand I en god gerning.

    God weekend :D
     
  4. chrnielsen

    chrnielsen Member

    Joined:
    20 Marts 2011
    Indlæg:
    114
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Glostrup
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    R129 SL320
    Km:
    253
    Årgang:
    2000
    Hej,
    Jeg melder mig som glad køber hos daekonline. Har købt flere gange senest både sommer og vinter Continental Contact 2 til priser, hvor alle øvrige jeg tjekkede på nettet, slet ikke kunne være med. Vær naturligvis obs på, at vinterdæk købes om sommeren osv.

    Ønsker god sommer - hvis den kommer.

    Chr.
     

Del denne side