Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

  1. Denne side bruger cookies. Ved af fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies. Learn More.

ARHH indbrud i min bil

Emne i 'Diverse emner uden særspeciale' startet af fredeman, 31 Oktober 2011.

  1. fredeman

    fredeman New Member

    Joined:
    18 December 2008
    Indlæg:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    :cry: hvor kan jeg blive rasende :evil: og gal over nogen gider bryde ind i min bil. Jeg efterlader aldrig noget af værdi, fremme eller andre steder. Har ikke engang skiftet radio, der sidder stadig en becker båndspiller i. Den lille rude i v-bagdør er knust og bilen åbnet derfra. Hanskerum gennemrodet(intet af værdi) og skruetrækker mærker under tændingslås, kom ikke ud at køre heldigvis :evil: slap billigt, det skete søndag morgen, kunne se det fordi bilen var helt tør indvendig. Ingen ridser som jeg kan se.
    Har tænkt på en alarm, min bil er kun standart(260e 1991) er der nogen der har erfaring med sådant udstyr. Jeg tænker på hvad for tyven til at vælge en anden bil, og hvad skal en alarm kunne for at være en god alarm til vores w124.
     
  2. Aasted

    Aasted New Member

    Joined:
    2 Januar 2010
    Indlæg:
    583
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nordsjaelland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    SOLGT w124 250TD
    Km:
    340
    Årgang:
    1989
    Bil nr. 2:
    Ford Focus 2,0 TDi
    Bil nr. 2 Km:
    12406
    Bil nr. 2 Årgang:
    2013
    Jeg har set hvor besværligt det er at få tændingslåsen på en 124 ud, når man ikke har en nøgle, hvis ratlåsen er gået i hak.

    Det er ikke noget man klarer på et øjeblik. Noget med et stort rør og en klaphammer, hvilket en biltyv sikkert ikke render rundt med.

    Så jeg satser på ratlåsen og det at den ser lidt gammel og kedelig ud.

    I min Ford jeg havde fra ny af, fik jeg sat en alarm i, som slukkede for tændingen, når den var aktiveret, og som sendte mig en SMS når den registrerede at bilen bevægede sig (rysteføler) eller der var bevægelser inde i kabinen ("radar"følere).
    I en moderne alarm kan man også få det lavet sådan, at man kan spore den.

    Hvis du sådan helt lavpraktisk er bekymret for at nogen kører afsted med den, kan en låsestang fra rat og ned til en pedal også være ganske effektiv. Har jeg haft i en tidligere bil. Fås med kodelås, så man er fri for en nøgle mere.

    Dels koster den ikke ret meget. Er nem at "installere", og meningen med en alarm er jo ikke at forhindre alle tyveriforsøg. Det kan man ikke alligevel. Jeg mener en alarm eller sikring blot skal være lige akkurat så god, at tyven opgiver og går videre til den næste i rækken.
     
  3. Bjarne

    Bjarne Administrator Staff Member

    Joined:
    31 August 2006
    Indlæg:
    1,976
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Hjemme
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    300D
    Km:
    850000
    Årgang:
    1989
    Hej Fredemann

    jeg kan kun sige at det er en total amatør der kaster sig over det projekt..... at prøve på at stjæle din bil med hjælp af en skruerækker... :lol:

    Jeg er ved at skifte låsecylinder på w124 hvor cylinderen er gået død og ratlåsen aktiveret...... det er ikke for børn. skal ikke komme med detaljer her,- men kun grine lidt af ham der forsøgte.

    Man skal vide ting,- :twisted:
     
  4. BRABUS

    BRABUS Well-Known Member

    Joined:
    30 Juni 2007
    Indlæg:
    9,440
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +36 / 0
    Min bil::
    W124 BRABUS 3.6-24
    Km:
    188
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    VW Lupo 1.2 3L
    Bil nr. 2 Km:
    150
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Arg, jeg ville flå svinet levende hvis de prøvede at komme i lag med fars næst kærlighed her :twisted:

    Men ja 1 ting er alarmenr og startspærre noget andet er hvor god man er til at informere tyven om at denne her bil gør du klogt i at springe over og jeg vil da sige det sidste er sgu vigtigere end at have en alarm osv.

    Fordi der findes jo 2 tyve, dem der vil have det du har I bilen og dem som vil have BILEN :angry:

    SÅ det første man skal gøre op med sig selv er hvorvidt man mener det ene er mere atraktivt end det andet eller måske lige det samme :lol:
    Der er nok altid belæg for at ville have hvad der er I bilen hvis dette ovenikøbet er tydeliggjort, (Jeg hader kvinder der lader deres biler være udstillings vindu med en taske på passagersædet) det er tilladt at tænke sig om og få smidt pisset om i bagerummet eller ved bag sædet under en trøje eller lign.
    GPSer ud af forruden og fjern nu den sugekop plet,,, tyven er ikek dummere end de ved den så bare ligger i handskerummet jo :roll:

    Dem der vil have det som er I bilen, de er skide ligeglade med alarmer og startsspærre osv.
    De skal alligevel kun bruge maks 1 min. og så er de videre og det er det nemmeste i hele verden at ligne en der står og klovner med sin alarm, fol ker ragende ligeglade og ryster blot på hoved og går videre.
    Hvornår har vi selv gået over til en der stod og rodet med en bil hvor alarmen gik i gang... ja ik.

    Men derfor er vigtigst af alt, nok at skilte med at tyven skal finde et andet offer, få en label i ruden hvor der står bilen er forsynet med tyveri alarm og hund :lol: og fjern alle genstande fra bilen.
    Bor man i tættere bebygget område / boliblokke osv. med alsens herkomst af uvenlige sjæle, så er det også en rigtig god idé IKKE at hodle og spilel med alle sine bilstereo muskler en søndag eftermiddag ude på parkerings pladsen eller bare når man kommer hjem, det er jo den bedste reklame du kan give i Km omkreds om at du virkelig har noget tyven kan stjæle :D
    Det samme med store fede højttalere der springer i øjnene i hattehylder osv. det er jo igen et udstillings vindu for en tyv.

    Men ellers hvis man har en bil man mener tyven også godt vil KØRE i.
    Så ville slet ikke ty til hverken alarm eller ratlåse pinde.
    Dem får de af i løbet af 5 sek. og en alarm er pice of cake for en tyv.
    Det værste er faktisk at sætte et klister mørke i ruden som fortæller tyven precis hvilken tyverialarm han nu skal igang med at omgå.. 8)
    Så med henblik på at beskytte køretøjet fra brugstyveri, så vilel jeg gøre sikringen så usynlig som muligt, og bedst af alt aflede tyvens opmærksomhed på netpå måske en tyverialarm, men hvor i så har installeret en helt andet type eller bedre en ekstra sikring så som GPS tracker eller startspærre.

    Men de tyve der VIL have en speciel bil, de skal nok også få den og så må man gøre sig overvejelser omkring ,hvad man vil gøre for at kunne finde sin bil igen.
    Her er GPS tracker en god ting, men den er bestemt utrolig nem at omgå, tyven sætter bare en GSM jammer i cigar stikket elelr har den med batteri i lommen, og så får i ingen smser elelr lign fordi den simpelthen jammer signalet så det ikke kan sendes.
    Dette ved tyven er en skjult installation og derfor forbereder de fleste sig jo på dette "just in case"
    Det man så kan gøre er at installere et system der virker på samme måde men bare OMVENDT... og ja hvordan nu det...
    Jo i stedet for at den sender end sms NÅR uheldet er ude, så sender den blot en sms eller holder sig opdateret via data abonement over nettet HELE tiden, så HVIS tyven jammer signalet, og systemmet hodler op med at sende smser eller holde den hjemmeside opdateret med sin "tilstedeværelse" SÅ slår hjemmesiden alarm til din mobil med en sms og ikke din bilalarm der jo netop er jammet.
    Det er skide smart og koster faktisk ikek noget nu hvor man kan få abonementer med fri data elelr meget data.
    Det er noget en tyv på INGEN måde kan omgå.
    Fordi hvis tyven så bare ikek bruger en jammer, nå ja så har systemmet jo også selv fri adgang til at alarmere, men gør det jo stadig via hjemmesiden, så det er faktisk nu muiligt at have et system en biltyv på ingen måde kan omgå.
    Det værste ved et sådan system er at der kan gå op til 1 min. ved jamming før at hjemmeiden tager det som en afbrufdt forbidnelse (for at undgå fejl udfald) så du ikek får falske alarmer.
    Så tyven har altså 1 min. før du får besked hvis de bruger jammer, men det er stadig MEGET bedre end at du SLET ikke får noget at vide jo 8)

    Men startspærre og evt .GPS tracker det er nok den bedste løsning til vores W124ere der er nok vildere at begive sig ud i ovennævnte hjemmeside løsning med mindre man er nørd som mig, eller har en 500E eks. eller andet special bil osv.
    Den alm. ordinære W124er er og vil nok aldrig være genstand for et bestilt tyveri hvor der bruges jammere osv.
    og en W124er ratlås er ikke svær at omgå hvis man ved hvordan selvf. :whistle:
    Men nede i Køge havde de en E500 til at stå som jeg ville have været ude og prøve, men det kunne ikke lade sig gøre, fordi den havde været prøvet stjålet om natten.
    Og de havde faktisk fået låsen op på den OG rattet til at fungere, men fordi der stod en anden bil i vejen kunne de ikke få bilen ud og man går ud fra de har været forstyret, eller givet op da de så bare havde forladt stedet.
    Men bilen var startet OG klar til at køre. :shock:
    Jeg kom 1 uge efter da de havde fåået skiftet låsen og fik så den tur der gjorde at jeg fandt ud af at jeg havde købt rigtig ved at købe min nuværende W124er :mrgreen:

    Men jeg har sikret min i alle ender og kanter, netop fordi jeg ved at der msåke er "kendere" som ved hvad det er og derfor kunen få lyst til at prøve en tur UDEN mig :angry:
    Bedste sikring er selvf. at installere stor, vred, glubsk og savlende køter, meeen hvem vil ha det i sin bil :lol:
     
  5. BRABUS

    BRABUS Well-Known Member

    Joined:
    30 Juni 2007
    Indlæg:
    9,440
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +36 / 0
    Min bil::
    W124 BRABUS 3.6-24
    Km:
    188
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    VW Lupo 1.2 3L
    Bil nr. 2 Km:
    150
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Ok, fik jeg lige skrvet et indlæg der eller hvad og i skolen der var det godt nok svært at skive en dansk stil der skulle fylde 4 sider hahaha :lol:
     
  6. Aasted

    Aasted New Member

    Joined:
    2 Januar 2010
    Indlæg:
    583
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nordsjaelland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    SOLGT w124 250TD
    Km:
    340
    Årgang:
    1989
    Bil nr. 2:
    Ford Focus 2,0 TDi
    Bil nr. 2 Km:
    12406
    Bil nr. 2 Årgang:
    2013
    Ja, jeg tror det var ny rekord :lol:

    I min tidligere bil havde jeg den der alarm, og en etiket i ruden, for en anden slags alarm, så der er vi enige.

    Og det jeg skrev var naturligvis også ment til den helt almindelige 124'er.

    Den der hjemmeside, der kan give besked når der bruges jammer, hvad hedder den? Lyder som det helt rigtige.

    Og så forstår jeg ikke helt det med at ratlåsen er nem at bryde op.
    Jeg sidder her med en regning fra Gørløse fra i foråret, hvor de måtte "bore - hamre og slå" den gamle lås med en knækket nøgle i, ud. Efterfølgende montere en ny låscylinder og kontakttænding.
    Der er noteret 7 timer på den regning.
    Er jeg blevet snydt så vandet driver eller hvad?

    Tyverisikringsmæssigt syntes jeg at de var mindst 1/2 time om at smadre sig vej ind til den. Så enten er de fuldstændig utroværdige i Gørløse, eller også er der noget galt et sted.
     
  7. BRABUS

    BRABUS Well-Known Member

    Joined:
    30 Juni 2007
    Indlæg:
    9,440
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +36 / 0
    Min bil::
    W124 BRABUS 3.6-24
    Km:
    188
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    VW Lupo 1.2 3L
    Bil nr. 2 Km:
    150
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Netop, fordi de skal "virke" troværdige, så har de ingen tyve ansat og derfor så tager ting tid :lol:
    Men med det rigtige slå værktøj, så skal du bare så løjer på mindre end du kan tælle til 20 :whistle:

    Den der hjemmeside hedder... ja ik... det er et firma som i øævrigt lige har været i TV under Kanal5 hvor de viser hvordan tyven også jammer din centralås fjernebetjening så når du "tror" du har låst din bil, så står den åben og han kan så lege ejer af din bil imens du handler ind og stjæle alt uden nogen som helst læger mærke til at det ikke er din bil, da du jo bare åbner den.

    Skal nok lige skrive når jeg finder ud af det, jeg har nemlig gemt det afsnit der 8)
     
  8. CSchmidt

    CSchmidt Active Member

    Joined:
    3 December 2010
    Indlæg:
    1,255
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +10 / 0
    Min bil::
    JingJang Auris D-cat
    Km:
    165000
    Årgang:
    2007
    Bil nr. 2 Km:
    0
    Det hjalp gerne lidt på det, når det var et emne der havde interesse.. Men alligevel skulle den jo først skrives søndag eftermiddag når der var aflevering mandag :-D

    Nå sorry for offtopic

    Fra XPERIA Neo med Tapatalk
     
  9. Aasted

    Aasted New Member

    Joined:
    2 Januar 2010
    Indlæg:
    583
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nordsjaelland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    SOLGT w124 250TD
    Km:
    340
    Årgang:
    1989
    Bil nr. 2:
    Ford Focus 2,0 TDi
    Bil nr. 2 Km:
    12406
    Bil nr. 2 Årgang:
    2013
    Jeg skrev nu altid mine stile sent om natten før :lol:

    Man kan jo også begynde at spekulere på hvad Brabus egentlig laver om dagen. Hvis det er hans arbejdstid der går med de der indlæg, så.......... :twisted:

    :lol: :lol: :lol:

    -
     
  10. BRABUS

    BRABUS Well-Known Member

    Joined:
    30 Juni 2007
    Indlæg:
    9,440
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +36 / 0
    Min bil::
    W124 BRABUS 3.6-24
    Km:
    188
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    VW Lupo 1.2 3L
    Bil nr. 2 Km:
    150
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Jeg servicere bla. de fotovogne der tager billeder af jer når i køre for stærkt...
    Så har du et problem med jeg bruger tiden på ANDET end det, så siger du bare til :gr8:
     
  11. CSchmidt

    CSchmidt Active Member

    Joined:
    3 December 2010
    Indlæg:
    1,255
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +10 / 0
    Min bil::
    JingJang Auris D-cat
    Km:
    165000
    Årgang:
    2007
    Bil nr. 2 Km:
    0
    Kan du ikke montere noget orange stroboskoplys på dem, så de er til få øje på ?

    Fra XPERIA Neo med Tapatalk
     
  12. BRABUS

    BRABUS Well-Known Member

    Joined:
    30 Juni 2007
    Indlæg:
    9,440
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +36 / 0
    Min bil::
    W124 BRABUS 3.6-24
    Km:
    188
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    VW Lupo 1.2 3L
    Bil nr. 2 Km:
    150
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Noget lignende der her Christian :lol:

    Ah, det tror jeg nu alligevel ikke de selv er Heeeelt med på, og det er nok lidt svært at lave snigeren, hov nå ja vi har glemt vores boks på jeres tag :lol:
     

    Attached Files:

  13. CABRIO

    CABRIO New Member

    Joined:
    20 December 2007
    Indlæg:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virum
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    W124 CE-300
    Km:
    190
    Årgang:
    1993
    Bil nr. 2:
    Toyota Corolla
    Bil nr. 2 Km:
    90
    Bil nr. 2 Årgang:
    1995
    Flot billed , er det den nye nat lampe, der er på taget af Vitoen... :evil:

    hilsen CABRIO

    offtopic
     
  14. CSchmidt

    CSchmidt Active Member

    Joined:
    3 December 2010
    Indlæg:
    1,255
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +10 / 0
    Min bil::
    JingJang Auris D-cat
    Km:
    165000
    Årgang:
    2007
    Bil nr. 2 Km:
    0
    ja og hvis du kunne få den til at blinke for at advare mig istedet for at håne mig med en bøde så ville det være perfekt :mrgreen:
     
  15. Aasted

    Aasted New Member

    Joined:
    2 Januar 2010
    Indlæg:
    583
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nordsjaelland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    SOLGT w124 250TD
    Km:
    340
    Årgang:
    1989
    Bil nr. 2:
    Ford Focus 2,0 TDi
    Bil nr. 2 Km:
    12406
    Bil nr. 2 Årgang:
    2013
    ha ha, med 0-100 på 17 sek, er det sjældent et problem for mig.

    Det er kun på motorvejen jeg kan komme op i fart. :-D

    Minder mig om at jeg engang prøvede en Ford Focus ST.
    Godt jeg ikke har sådan en. Den lå først godt på vejen, når man kom over 150. Jeg ville få bøder hele tiden.
     
  16. Bendix

    Bendix Well-Known Member

    Joined:
    22 Januar 2007
    Indlæg:
    4,466
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Nordsjælland
    Ratings:
    +60 / 1
    Min bil::
    w124 E420
    Km:
    225
    Årgang:
    1994
    Bil nr. 2:
    A207 E250
    Bil nr. 2 Km:
    185
    Bil nr. 2 Årgang:
    2011
    Re: Re: ARHH indbrud i min bil

    En gps-tracker er nemmere at gemme, og den ses tidligere på navi'en, så man når at komme ned fra +200 km/t. :)

    Den fikser du, Mick.


    Bendix

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  17. Lasse68

    Lasse68 New Member

    Joined:
    8 Januar 2009
    Indlæg:
    1,171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ishøj
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    260E Aut.
    Km:
    125000
    Årgang:
    1988
    Bil nr. 2:
    FORD focus 2.0 Ghia
    Bil nr. 2 Km:
    207000
    Bil nr. 2 Årgang:
    2000

    NATLAMPE...... Skal de nu også til at filme os om natten.... :oh:


    Som nogle af jer ved så blev jeg jo filmet på vej mod Roskilde havn, en af de sidste torsdage. Uden sele og med mobilos i hånden (snakkende med Henrik66 der ringede for at spørge hvor jeg blev af).

    Jeg er blevet målt til 67 km/t i en 50 km/t zone. Når det så trækker 3 km/t fra bliver det til 64 km/t = 1 km/t fra et hak i kørekortet. Snak lige om held.
    Sele og telefon er der ikke noget om, selv om det er ret tydeligt på billedet. Jeg tror bare jeg betaler mine 1000.- i bøde he-he

    :whistle:
     
  18. BRABUS

    BRABUS Well-Known Member

    Joined:
    30 Juni 2007
    Indlæg:
    9,440
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sjælland
    Ratings:
    +36 / 0
    Min bil::
    W124 BRABUS 3.6-24
    Km:
    188
    Årgang:
    1991
    Bil nr. 2:
    VW Lupo 1.2 3L
    Bil nr. 2 Km:
    150
    Bil nr. 2 Årgang:
    2005
    Det skal du ikke spekulere over Lasse, jeg ringer lige ind og gør dem opmærksom på fejlen med manglende sele og mobilos.
    Du får en ny bøde med posten en af dagene :lol:

    Ja surt show...
    Men de bruger rent faktisk bilerne om natten/aftenen.
    En kolega er blevet taget ved Næstved kl. 21:53 en Tirsdag aften og det var ikke alene bøh mørkt, det var også med udstyret ude af bilen og sat op på en trefod skult inde i vajkanten og bilen skjult rundt om jørnet :lol:
    Så i kan sagtens få et blitz uden at se det komme fra en fotobil.
    Men det er eftersigende mest omkring sydsjælland man er flittig til at bruge denne metode :D
     
  19. CABRIO

    CABRIO New Member

    Joined:
    20 December 2007
    Indlæg:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virum
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    W124 CE-300
    Km:
    190
    Årgang:
    1993
    Bil nr. 2:
    Toyota Corolla
    Bil nr. 2 Km:
    90
    Bil nr. 2 Årgang:
    1995
    Troede egentligt kun man brugte disse kameraer hvor det var bydende nødvendigt at " Belærer befolkningen"

    læs: legaliseret landevejs røveri... :twisted: at det absolut ikke er i orden at kører for hurtigt her, skoler ect...

    Men, står der virkelig en uniformeret klaphat gemt i budskadset, :cool: med fotogrejet monteret på stativ efter kl. 23.00... Så fattes riget virkelig penge ... :cry:

    Brabus du må instalerer en GPS i "landevejs røverens biler" til internt brug , kun for os fattige W 124 brugere... :mrgreen:

    er sikker på, at vi alle gerne donerer en skilling til projektet 8)

    Bedste hilsner fra CABRIO
     
  20. Aasted

    Aasted New Member

    Joined:
    2 Januar 2010
    Indlæg:
    583
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nordsjaelland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    SOLGT w124 250TD
    Km:
    340
    Årgang:
    1989
    Bil nr. 2:
    Ford Focus 2,0 TDi
    Bil nr. 2 Km:
    12406
    Bil nr. 2 Årgang:
    2013
    Åh klynk og jammer. Det er da helt ynkeligt at læse.

    Ta på en racerbane og kør stærkt, men lad være med det hvor mine børn leger, eller hvor min svigerfar lister sin senilitet hjem, eller hvor min kone kører min brandert hjem fra en fest.

    Ikke sjovt at møde sådan en klaphat, der mener at alle de der langsomme idioter skulle være blevet hjemme.

    Men vi har nogle love, og dem mener flertallet er i orden. Eller ihvertfald syntes de ikke at det er slemt nok til at stemme "trafikpartiet til fremme af hurtigere kørsel" ind i folketinget.

    Nå jeg er jo i øvrigt nok også selv lidt for hurtig engang imellem.

    Men altså, den sidste jeg hørte var en i lokalavisen der skrev et læserbrev, hvor han klagede over den fartbøde han havde fået i Hørsholm, på vej ned ad bakken mod Ford forhandleren. Han mente det var vildt uretfærdigt, fordi selvom man kørte 50 ved bakkens top, løb bilen op på 60 selvom man slap speederen. Og så mente han at han var helt uskyldig i sin fart overskridelse.
    Kvajet mente ikke han skulle bremse for at overholde reglerne.

    Så siger jeg bare, hvor dum har man lov til at være????
    Og kontrollen står i øvrigt tit dér med god grund. Der er en skole.

    Gad vide om det mon ikke er den samme, som klagede over at "de lige pludselig" havde lavet midterheller med 100m mellemrum på noget af strandvejen. Som han så "kom til" at køre ind i !

    Ups, nu er vi vist røget lidt offtopic

    .
     

Del denne side