Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

Kontant, Danmarks værste brugtvognsforhandler

Emne i 'Diverse emner uden særspeciale' startet af 124036-009, 30 April 2008.

  1. 124036-009

    124036-009 Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Var der nogle der så Kontant på DR1 igår d. 29. april 2008? Så vidt jeg husker var der noget med en her inde der havde en 500TE tilsalg hos Hans Bo Jacobsen. Han kan vist godt blive et dyrt bekendskab!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Hej Jack. Det overrasker mig lidt de ting der blev taget frem i TV i gård. personligt har jeg ingen erfaringer med Hans Bo. men tre af mine bekente har købt bil af ham, alting var iorden de har ingen klager, de to af var biler han fandt i Tyskland en Mercedes 211 E500T 4 Matic. den anden var en G63AMG , Der bliv ikke betalt penge før billerne var i Danmark og ireg. på danske plader, den tredi er en Smart som han havde på lager alle var glade :D :D Peter PS. Den 500TE han har tilsalg har jeg set på den er ikke pæn, der skal bruges minimun 50k den 3,6 Brabus er meget træt.
     
  3. 124036-009

    124036-009 Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Ja, tv kan være meget farligt og er utrolig godt til at manipulere med folk til at tro det de vil have os til at tro!
     
  4. sf.salsa

    sf.salsa New Member

    Joined:
    6 Oktober 2007
    Indlæg:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sinding ved Silkeborg
    Ratings:
    +0 / 0
    Hmm - ja, men der må jo nok være NOGET om det, når han bliver dømt i retten i flere tilfælde - så kan manden jo ikke være et HELT tilfældigt offer...
    Hvis FDM også har mange sager på ham, og decideret anbefaler at gå uden om manden, så tror jeg faktisk der er en grund til det :)
    Derfor kan han jo godt have nogle kunder, der ikke er blevet snydt, det ville da være mærkeligt om ALLE blev R..rendt.... ;-)

    VH
    Søren
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Hej sj.salsa, Mit indlæk var ikke en forsvars tale for Hans Bo men min viden om ham. så hvild i spørge tør du købe en bil af den man,JA,men på samme betingelse jeg altid handler vogn FDM atest med fejl liste udbedret. FDM frarådet at købe bil af ham det giver jeg ikke en hornfis for, da jeg købte min Mercedes 230TE i 1999 blev det set efter hos FDM I Næstved den var fejlfri de var meget meget overrasket over en 9år gammel bil ikke havde en eneste fejl, så alle var glade, samtidig roste de forhandleren for er meget ærlig med hans biler . det skal siges at på det tidspunkt var han KLAUS SPANDET en de store inportøre af 124 Mercedes.lad mig straks slå fast at jeg aldrig havde mødt en større platugle, så FDM kan også bedømme folk forkert, det skal siges at Klaus er den jeg har mødt der havde den største indsikt i alle modeller af Mercedes, men butiken i Næstved er luket. MVH Peter :D
     
  6. Martin

    Martin Member

    Joined:
    4 Marts 2007
    Indlæg:
    488
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Stilling - Østjylland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    Pt. ingen stjerbil
    Km:
    0
    Årgang:
    0
    Bil nr. 2 Km:
    0
    Jeg er fuldstændig enig i at manden ikke ligefrem blev rost til op over skyerne. Jeg får da personligt ikke lyst til at handle med ham efter indslaget, men når det er sagt syntes jeg også køberne har forsømt nogle ret basale ting:

    Ham gutten der havde købt en Mercedes A-klasse, havde aftalt at der skulle laves en FDM attest og så skulle CC Classic Cars udbedre fejlene. Det er en udemærket aftale. Men hvorfor hede hulen kontrollere han ikke at tingene er iorden når han modtager bilen? Derudover brokkede han sig over en masse ting der var opstået efter købet - til det kan jeg kun sige så køb dog en ny bil menenske. Der er også kommet nogle kedelige (=dyre) reparationer på min bil - men sælger har da ikke bevist ødelagt tingene. Efter min mening har han forsømt at kontrollere at varen var iorden da den forlod butikken. Det forlød intet om hvorvidt han havde klaget til Hans Bo over at det ikke var lavet. Omvendt er det selvfølgelig ikke iorden at aftalte ting ikke er lavet. Men enhver idiot bør kunne kontrollere om en bil bremser som den skal, ihvertfald SKAL man kunne mærke forskel på noget der er livsfarligt (som det blev fremstillet som) og noget der er OK.

    Så var der gutten der havde bestilt en Mercedes fra Tyskland. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor at han betaler penge for en bil han ikke har fået udleveret? Jeg går da helelr ikke hen i Brugsen og betaler for ti liter mæølk og så henter dem efterfølgende? Igen er Hans Bo en klummer Mikkel fordi han tager lang tid om at få noget leveret. Men det er altså (efter min ydmyge mening) købers ansvar at sikre sig man får den vare man betaler for.

    Jeg vil lige sige at jeg hverken kender forhandler eller nogle af de andre, men jeg syntes at det var en anelse farvet fremstilling. Jeg syntes ihvertfald køber havde glemt at forholde sig kritisk til varen.

    Det er nævnt andre steder her på sitet og en mekaniker sagde det også i udsendelsen. FÅ EN FAGMAND TIL AT VURDERE HVAD DU KØBER. Hvis du køber en l*rtebil skal du være klar over at du køber en l*rtebil. Den anden meget simple regel er at man aldrig skal betale for en vare man ikke har fået leveret (ingen bil -> ingen penge).

    /Martin
     
  7. Thomas

    Thomas Member

    Joined:
    24 September 2006
    Indlæg:
    361
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Hinnerup
    Ratings:
    +0 / 0
    Du har ret, Martin

    Man skulle tro kunden havde "godkendt" bilen idet han betalte.

    Nogle mennesker har ikke en skid begreb om det de har gang i. I forrige program med forhandleren fra lystrup var der hende der havde købt en gammel pegøjt. At hun er blevet snydt så vandet driver er der ingen tvivl om, men at hun først finder ud af, at dørene ikke kan åbne EFTER hun får bilen leveret og har betalt er sgu da utroligt.

    DR har tidligere vist hvordan man køber brugt bil og hvilke ting man skal checke inden man slår til. Et glimrende stykke public service. Når nu de skal spare så meget kunne de jo samtidig med denne billige ekstrabladsjournalistik genudsende disse programmer.
     

Del denne side