Mercedes Træf NordFyn 6.-7. September 2024   Information - Tilmeldte biler

Se billeder & video og snik snak fra afholdte arrangementer og træf. Klik her

Er der nogen der kender denne bil?

Emne i 'Køb af MB 124 & 201'r' startet af BBKim, 20 Februar 2008.

  1. BBKim

    BBKim Member

    Joined:
    22 Oktober 2007
    Indlæg:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Århus
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    w124 220 E
    Km:
    200000
    Årgang:
    1994
    Bil nr. 2 Årgang:
    0
    Hej

    Jeg vil meeget gerne have en 230 te w124, men er desværre ung og har ikke så mange penge til det - så går og håber på at finde en god bil til få penge... :? Men som regel svarer det man får jo også til prisen.

    Men jeg er faldet over denne bil

    http://www.bilzonen.dk/find-din-bil?bod ... r_node_id=


    Er der nogen der kender den? Eller Har et råd eller to ifbm om man skal holde sig fra den eller hvad jeg i givet fald især skulle kigge efter?

    Håber i kan hjælpe

    Kim
     
  2. Bjarne

    Bjarne Administrator Staff Member

    Joined:
    31 August 2006
    Indlæg:
    1,976
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Hjemme
    Ratings:
    +1 / 0
    Min bil::
    300D
    Km:
    850000
    Årgang:
    1989
    Hej BBKim

    Den jo ud til at være en fin vogn til en fin pris :)

    jeg checkede lige hans nummer,- og han bor i Jerup i Nordjylland,- så måske der var en bruger fra området som kunne hjælpe.


    Hvad skal man se efter :?: :!: - ja,- brug den sædvanlige brugtbilskepsis & sunde fornuft,- vær opmærksom på alm. sliddeles tilstand, alt i undervogn, Rust både over og under, er der tegn på at der er forsøgt at skjule noget...

    Og vær opmærksom på at man kan få en rigtig fin og velholdt brugt bil for 28.000 - men man får aldrig en ny bil til den pris.

    Det man skal have for øje er, at sælger har jo sikkert ikke har brugt penge på at skifte sliddele ud som står overfor at skulle skiftes i nær fremtid. - så er det også værd at være opmærksom på om aut. gearkasse skifte som den skal / er iorden,- og ikke mindst om motor starter fint og trækker fint osv. samme som gælder ved køb alle andre brugte biler. :) :)
     
  3. Martin

    Martin Member

    Joined:
    4 Marts 2007
    Indlæg:
    488
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Stilling - Østjylland
    Ratings:
    +0 / 0
    Min bil::
    Pt. ingen stjerbil
    Km:
    0
    Årgang:
    0
    Bil nr. 2 Km:
    0
    Hej Kim,

    Det er jo svært (=umuligt) at vurdere ud fra billeder. de er taknemmelige. Der er kun én farbar vej frem og det er ud og prøvekøre nogle biler og få fundet ud af hvad prisniveauet er. Jeg var selv ude og prøve nogle stykker og nåede også at prøvekøre en der var ret "slasket". Jeg var ikke i tvivl om at det IKKE var bilen, jeg er ikke mekaniker så det er alm. sund fornuft. Når du så HAR fundet bilen så aftal med din mekaniker at du kommer forbi med bilen. I løbet af ca. 15 minutter kan han vurdere bilens tilstand. Jeg var selv ude og prøve en 124'er der var til salg af en privat. Vi var knap kommet ud af byen førend han begyndte at sbakke om et sted hvor det var nemt at vende. Bilen var sikkert OK, men han var så øm over om jeg skulle give den lidt gas at det ikke blev den. Det var helt umuligt at få arrangeret et tidspunkt hvor den kunne komme forbi en mekaniker. Det var mit held, jeg fandt min mercer i mellemtiden hos en forhandler der bare skulle have den ud af sin butik (han solgte Audi'er til ca. 300.000 kr så den her gamler Mercedes passede ikke ind i billedet). Jeg fik lov at kører 100 km i den for at komme hen til mekanikeren. Fordelen var at jeg fik en kold bil og jeg fik en ordentlig tur i den på både landevej og motorsti. Jeg havde et godt billede af bilen da jeg købte den.

    Nogle sværger også /derudover til en FDM test, det er ligegyldigt efter min mening, hvis man kender en mekaniker der kan vurdere hjælpe og som man stoler på.

    Mit bedste råd er at prøve nogle stykker, prøv evt. en "skod kasse" så du ved hvordan det føles (selvom jeg tror du ikke vil være i tvivl). Insister på (hvis det er en privat) at den skal forbi en motorvej og at nålen skal passere 130-150 km/t. Insister på at den skal være kold når du overtager den. Det duer ikke at han "Lige er kommet hjem fra arbejde" (specielt ikke hvis han åbenlyst er arbejdsløs) :lol:. Din sunde fornuft er langt hen ad vejen den bedste indikator. Undersøg bilbasen og find et fornuftigt prisniveau. Vær klar til at slå til hurtigt hvis det gode tilbud kommer.

    Når du har fundet bilen, så skal en mekaniker undersøge den. Så år du ind til det med åbne øjne.

    God jagt. Prøv at google Kaufberatung og W124, der skulle gerne dukke et rigtigt godt dokument op så.

    /Martin
     

Del denne side